Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/nsedenmark.com/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/nsedenmark.com/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
NSE tilfører værdi til alle deres medlemmer | Network for Science Entrepreneurs
+45 29 25 45 66 christina@nsedenmark.com

NSE tilfører værdi til alle deres medlemmer

Lars Seier Christensen deltog i et af NSE’s netværksmøder i efteråret 2015. Her er hans umiddelbare refleksioner.

LarsseierDet var anden gang, jeg deltog som taler ved et NSE arrangement.

Begge gange har været godt besøgt, og det er tydeligt, at netværkets medlemmer er engagerede og entusiastiske. Der er også en åbenlys vilje og interesse for at byde ind med svar og ideer til at hjælpe nystartede virksomheder med at håndtere de mange forskellige udfordringer man møder som startup.

Denne gang afholdt NSE sit arrangement på restauranten SushiLovers i Charlottenlund, og derfor fik vi således også mulighed for at smage deres mange interessante og velsmagende variationer af sushi.

Og da Christina også denne gang bød velkommen med en gin tonic, var rammerne jo ganske som man kunne ønske sig.

Jeg ankom lidt sent, fordi jeg havde et tidligere arrangement også, så jeg nåede kun at høre afslutningen af den sidste af aftenens øvrige to talere, Lars Thrane og Mads Peter Veiby, som havde godt fat i forsamlingens interesse. De viser også, at NSE er i stand til at tiltrække relevante og kompetente personer, der kan give råd baseret på egne erfaringer.

Konceptet var, at en ung virksomhed pitcher sit budskab til en af talerne, der derefter giver noget feedback og så sammen med øvrige gæster byder ind med gode ideer og råd til virksomheden.

I mit tilfælde var det den hastigt voksende virksomhed, PhoneTrader, der sælger billige mobiltelefoner, som fremlagde deres problem. Det var et klassisk et af slagsen – indkøb nogle måneder før videresalg kræver en del likviditet og det er svært for en ung virksomhed at få en bank til at bakke op omkring sig.

De havde kun været i gang med en af landets største banker, der er kendt for at være konservativ, men udover at forsøge sig med mindre, mere dynamiske banker, foreslog forsamlingen også andre ideer som forudbetaling fra kunderne, equity kapital etc.

Faktisk syntes jeg, det lød som en interessant virksomhed, så jeg har arrangeret et møde for dem med Saxo Privatbank, hvor de kan fremlægge deres likviditetsbehov.

I skrivende stund ved jeg ikke, hvordan det er faldet ud, men om ikke andet vil de da få noget yderligere feedback på, hvordan en bank vurderer deres situation.